Ευγενική χορηγία των “ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΩΡΩΠΟΥ” και των “ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ”

Τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής έχουν πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές έναντι των τυπικών σχολείων. Μία από αυτές τις διαφορές και του δικού μας σχολείου είναι η έλλειψη ενός “κυλικείου-μαγαζιού” στο εσωτερικό του. Βλέπεις οι νόμοι της αγοράς κάνουν ασύμφορη την ανάθεσή του σε ιδιώτη.

Όμως σε πείσμα των καιρών, από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του, στήθηκε με μεράκι το δικό μας κυλικείο, με την εξαιρετική τότε χορηγία της αγαπημένης Οικογένειας του Κ. Αθανασίου Μαρτίνου, με όλες τις απαραίτητες συσκευές. Το κυλικείο λειτούργησε με την συμμετοχή των συναδέλφων και των παιδιών μας, με σκοπό την εκμάθηση κοινωνικών δεξιοτήτων χαρίζοντας τόσες και τόσες ευχάριστες στιγμές σε όλους μας.

Αυτή η εξαιρετική δράση παίρνει ξανά πνοή με την πολύτιμη χορηγία των “ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΩΡΩΠΟΥ” και των “ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ” , μετά τον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στον Δήμο μας με μοναδικό σκοπό την φιλανθρωπία. Το κυλικείο μας εξοπλίστηκε με επιπλέον σύγχρονες και χρήσιμες συσκευές και θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς την ομπρέλα της κάθε μορφής “κέρδους” ……έτσι για να βλέπουμε καλύτερα τον δικό μας ουρανό….

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ , Νασος Σουβατζης και όλους τους “παλαίμαχους” παιχτάρες του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ και της ΑΕΚ με τιςνεανικές ψυχές!!!

Τα καλύτερα έρχονται…..

Δεληγιάννης Δημήτριος

Ο Διευθυντής ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού Δημήτριος Δεληγιάννης με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ωρωπού Παναγιώτη Τσαγκαράκη και Νάσο Σουβατζή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *